×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Topmodel haalt uit naar prins Laurent

  Royals komen er bekaaid van af in biografie

  Voormalig topmodel Tasha de Vasconcelos haalt in haar pas verschenen biografie 'Schoonheid als wapen' behoorlijk uit naar prins Laurent. Ze ontmoetten elkaar op een bal in Monaco, maar zij viel niet op Laurent's machogedrag. Ze had meer oog voor prins Albert van Monaco. Eind jaren '90 heeft de prins geprobeerd om Tasha tijdens een feestje in Londen het hof te maken. 'Toen prins Laurent, zoon van de koning der Belgen, me kwam halen, liet hij zijn blauwe Ferrari onder mijn raam brullen. Hij hoopte indruk te maken. Een mafkees is het.' Ook is Laurent volgens haar een gek, hij wilde aan het eind van de avond foto's maken in een botanische tuin. 'Een foto voor elke boom, om mijn schoonheid in te blikken en me tot zijn vlam te maken.'


  Gelukkig voor Laurent, het is niet de enige royal die er bekaaid vanaf komt in de biografie van Tasha. Zo is de Griekse prins Nikolaos ‘dom en decadent’ volgens het ex-model en zou de Britse prins Andrew ‘alles behale een gentleman’ zijn. En ook zijn broer Charles heeft weinig goed gedaan. In het bijzijn van Camilla zou hij Tasha gevraagd hebben om een privé-defilé te houden.

  3 februari 2011 - 12:26