×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tiara prinses Christina gestolen

  Brutale roof bij Zweedse prinses

  Prinses Christina van Zweden is het slachtoffer geworden van een brutale diefstal bij haar thuis. Een 19-jarige vriend van de familie is gearresteerd en zou inmiddels hebben toegegeven dat hij de strafbare feiten heeft gepleegd. Het was prinses Christina's man Tord Magnuson, die ontdekte dat een aantal sieraden, met een totale waarde van ruim 80.000 euro, was verdwenen toen hij de kluis van de familie opende voor een feestje. Buitgenomen prooi waren twee ringen die erfstukken waren Christina's moeder, prinses Sibylla, en een armband die ze ooit kreeg van keizer Haile Selassie. Ook manchetknopen die van koning Gustaf VI Adolf waren geweest, waren verdwenen. Toen de diefstal werd gemeld bij de politie ontdekte het gezin ook dat de tiara die prinses Christina - een zus van koning Carl Gustaf- geërfd had van haar moeder gestolen was, meldde Aftonbladet. Een vriend van de familie,  die de sleutels van het appartement van de Magnusons had, bekende al snel de kostbare sieraden te hebben gestolen. Hij vertelde dat hij de ringen, manchetknopen en armband had verkocht voor 9000 Kronen, bijna 1000 euro. De tiara zou hij in een rivier hebben gegooid, aangezien deze te snel herkend zou worden. Duikers hebben inmiddels gezocht naar de kostbare tiara, maar zonder resultaat.


  14 juni 2012 - 09:11