×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Thaise kroonprins betaalt € 20 miljoen

  Prins lost schuld in voor Thaise overheid

  Er lijkt een oplossing te komen voor het conflict tussen de Thaise overheid en Duitsland. Prins Maha Vajiralongkorn, kroonprins van Thailand, zal de som van 20 miljoen euro uit eigen zak betalen om zo zijn vliegtuig vrij te laten geven.

  Hoewel de prins al een tweede toestel had laten invliegen én eigenlijk buiten de kwestie dient te worden gehouden, heeft hij toch besloten het bedrag te betalen om zijn Boeing vrij te laten geven. De Thaise overheid moet nog altijd zo’n 36 miljoen euro betalen aan een Duits bouwbedrijf voor de aanleg van een snelweg, inmiddels meer dan 20 jaar geleden. De Duitse staat heeft daarop medio juli besloten het toestel van de kroonprins in beslag te nemen op de luchthaven van München. Het toestel is echter niet van de Thaise staat, maar persoonlijk bezit van de prins en zou daarom geen inzet mogen zijn van de financiële afwikkeling van een tolweg van 26 kilometer, aldus de Thai.

  1 augustus 2011 - 14:24