×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tessy is nu ook prinses

  Ook Gabriel en Noah zijn 'Koninklijke Hoogheden'

  De vrouw van prins Louis van Luxemburg is vanaf nu prinses Tessy. Haar schoonvader heeft besloten, ‘uit liefde voor zijn zoon’, Tessy tot prinses van Luxemburg verheven. Tijdens de nationale feestdag in Luxemburg werd deze nieuwe titel bekendgemaakt. Tessy, die tot voor kort als Mevrouw Nassau door het leven ging, mag tevens het predikaat Koninklijke Hoogheid voeren.


  Tessy en Louis ontmoetten elkaar in het leger. In 2006 kreeg het paar een eerste kindje, Gabriel. Louis en Tessy waren toen beiden 19 jaar en de niet geplande zwangerschap veroorzaakte een schok in het Groothertogdom. Later dat jaar, op 29 september, trouwde de prins alsnog met zijn jeugdliefde. Louis moest hiervoor zijn rechten op de troon opgeven. Tessy kreeg eerst de achternaam Nassau, zonder titels. Zo ook haar zoon. Op 21 september 2007 werd hun tweede zoontje geboren: Noah. Vanaf 23 juni hebben zijn ook de twee jongetjes in de adelstand verheven. Zij voeren vanaf nu de titel Prins van Nassau met het predikaat Koninklijke Hoogheid. Het jonge gezin woont in Zwitserland, waar Louis studeert.

  30 juni 2009 - 16:06