×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Staatsbezoek tijdens hofrouw in Zweden

  Carl Gustaf ontvangt Abdullah Gül voor staatsbezoek

  Staatsbezoek tijdens hofrouw in Zweden

  De vlaggen in top en niet halfstok vanwege het overlijden van prinses Lilian. De Zweedse koning Carl Gustaf en zijn vrouw koningin Silvia hebben maandagavond een speciaal gala-diner georganiseerd ter gelegenheid van het bezoek van de Turkse president Abdullah Gül en zijn vrouw Hayrünnisa Gül. Op de site van The Royal Correspondent is een filmpje van het bijzondere etentje te zien.

  Naast de koning en zijn vrouw waren er nog meer leden van de koninklijke familie aanwezig bij het diner. Zo gaven kroonprinses Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip en prinses Christina acte de présence. Allen zijn ze in het zwart gekleed vanwege het overlijden van prinses Lilian. Verder waren er ook nog leden van de Turkse delegatie aanwezig. Net als een aantal diplomaten, parlementsleden, Zweedse zakenmensen en wetenschappers.

  Het is het eerste officiële bezoek van een Turkse president aan het Scandinavische land. De Zweede koning en zijn vrouw brachten in 2006 een bezoek aan Turkije.

  12 maart 2013 - 13:46