×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Staatsbezoek aan Singapore begonnen

  Koningin verwelkomd door president Tony Tan Keng Yam

  Staatsbezoek aan Singapore begonnen

  Het tweede staatsbezoek van 2013 is een feit. Koningin Beatrix werd donderdagmorgen samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima bij het presidentieel paleis verwelkomd door president Tony Tan Keng Yam. Na het spelen van het Wilhelmus en het volkslied van Singapore inspecteerde de vorstin de erewacht. In het paleis - Istana - had de koningin vervolgens een gesprek met de president en aansluitend ook een ontmoeting met minister-president Lee Hsien Loong. Het programma van het twee dagen durende staatsbezoek aan Singapore is vooral in het teken van de zakelijke betrekkingen tussen Nederland en de Aziatische stadstaat. Vanavond wordt er een staatsbanket ter ere van onze koningin gegeven. Morgen zijn er afspraken met vertegenwoordigers van het zakenleven, een ontvangst voor de grote Nederlandse gemeenschap in Singapore en aansluitend de gebruikelijke contraprestatie. Meteen na de contraprestatie vliegt het koninklijk gezelschap weer naar Nederland. 


  24 januari 2013 - 07:43