×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Staatsbezoek aan Oman voorlopig uitgesteld

  Huidige ontwikkelingen vragen aandacht in Oman

  In goed overleg tussen Oman en Nederland is besloten om het staatsbezoek aan Oman voorlopig uit te stellen. Koningin Beatrix zou volgende week – samen met prins Willem-Alexander en prinses Máxima – een bezoek brengen aan de Sultan van Oman. Dat wordt nu uitgesteld tot een later datum. Beide landen zijn tot de gezamenlijke conclusie gekomen dat de huidige ontwikkelingen alle aandacht vragen en dat het bezoek daarom beter later kan worden afgelegd. ‘Een nieuwe datum zal naar beide landen hopen op afzienbare termijn kunnen worden gevonden,’ meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.
  Het doel van het Staatsbezoek was de uitstekende wederzijdse betrekkingen op velerlei gebied te bevestigen. Zo is er nu al een nauwe samenwerking tussen de haven van Rotterdam en die van Sohar in Oman. Nederland en Oman zijn beide voornemens hun nauwe relatie en samenwerking voort te zetten en te verdiepen. Het staatsbezoek aan Qatar, dat direct na Oman zou worden gehouden, zal gewoon doorgang hebben op 9 en 10 maart.

  2 maart 2011 - 17:13