×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Staatsbezoek aan Brunei begonnen

  Sultan verwelkomt koningin Beatrix en haar gevolg

  Staatsbezoek aan Brunei begonnen

  Met het inspecteren van de erewacht is het staatsbezoek aan Brunei officieel begonnen. Koningin Beatrix brengt maandag en dinsdag Sultan en Yang Di-Pertuan (Staatshoofd) Haji Hassanal Bolkiah maandag en dinsdag een staatsbezoek aan het Aziatische oliestaatje.


  Hare Majesteit wordt bij dit bezoek vergezeld door de Prins van Oranje en prinses Máxima. Vandaag brengt het gezelschap een bezoek aan het Brunei Museum en wordt er een vaartocht over de Brunei Rivier gemaakt met aansluitend een bezoek aan de Kampong Ayer (Waterdorp). Vanavond is er een staatsbanket in het Istana Nurul Iman, het paleis van de Sultan. Dinsdag brengt het koninklijk gezelschap een bezoek aan Shell in Seria, is er een ontvangst voor de Nederlandse gemeenschap en wordt de contraprestatie gehouden. Donderdag begint het staatsbezoek aan Singapore, dat ook twee dagen zal duren.

  http://solutd.com/marcvanderlinden/view/5b81302f

  21 januari 2013 - 05:38