×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spraakmakend boek over Máxima

  Privé-journaliste Yvonne Hoebe komt met onthullingen

  Prinses Máxima is een inspiratiebron voor velen. Er is dan ook al veel over de vrouw van prins Willem-Alexander geschreven. Vlak voor koninginnedag verschijnt een nieuw boek over de prinses. Royaltyjournalist Yvonne Hoebe schreef in 224 pagina's 'een indringend portret' dat terugblikt op de afgelopen 10 jaar, de tijd dat ze sinds de verloving met prins Willem-Alexander, in Nederland is. Ze vertelt het verhaal van het gewone meisje dat prinses werd, maar laat ook de moderne vrouw zien die zij is. De vrouw die een eigen carrière nastreeft, haar man bijstaat en voor haar kinderen zorgt. Insiders verwachten dat het boek dat op 26 april verschijnt, spraakmakend zal zijn. Tientallen foto's van persbureau PPE maken het boek compleet.


  Hoebe, Yvonne – ISBN 9789061129004 – € 14,95

  23 maart 2011 - 14:39