×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sportoverzicht voor koningspaar

  Met onder andere de Elfstedentocht van 1985

  Sportoverzicht voor koningspaar

  Tijdens de Koningsvaart hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima een video-overzicht voorgeschoteld gekregen van sportieve hoogte- en dieptepunten. De video, die werd aangekondigd door Ali B, bevatte beelden uit het hele leven van het koningspaar. In het overzicht kwamen onder meer de Elfstedentocht van 1985 aan bod waar Willem-Alexander zelf aan meedeed, de EK-zege van Oranje in 1988, de WK-finale van 2010 en tientallen Olympische medailles. Zo kwamen Epke Zonderland, Elle van Lange, Inge de Bruin, de hockeymannen- en vrouwen en de volleyballers in beeld. De video-compilatie werd aangevuld met een groep dansers die voor het scherm bijpassende moves lieten zien.

  30 april 2013 - 20:06