×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Speelfilm over jonge jaren kroonprins Frederik

  Vriendinnen en worstelingen om kroonprinsenbestaan centraal

  Speelfilm over jonge jaren kroonprins Frederik

  De Deense kroonprins Frederik is het onderwerp van een nieuwe speelfilm. De ‘rauwe en realistische’ film moet vooral over zijn jonge jaren gaan.

  Frederik, de oudste zoon van de Deense koningin Margaretha II en haar echtgenoot prins Henrik, is sinds 2004 getrouwd. Met zijn vrouw Mary heeft hij vier kinderen. De film over zijn leven gaat volgens Deense media vooral over de periode daarvoor, toen de tabloids nog druk speculeerden over zijn vriendinnen. In deze tijd worstelde hij ook met zijn voorbestemde lot als kroonprins.

  De film wordt geregisseerd door acteur Christian Tafdrup, die nu de laatste hand legt aan het scenario. Hij omschrijft de film als ‘fictie gebaseerd op feitelijke gebeurtenissen’.

  8 maart 2013 - 12:57