×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Speciale postzegels Beatrix en Willem-Alexander

  Laatste zegel koningin Beatrix vanwege troonswisseling

  Speciale postzegels Beatrix en Willem-Alexander

  PostNL brengt vanwege de troonswisseling nieuwe postzegels uit. Het gaat om een tweeluik van Beatrix en Willem-Alexander. De nieuwe zegel werd vanmorgen gepresenteerd in Haarlem, bij drukkerij Joh. Enschede. Het is de laatste zegel waar Beatrix als koningin op te zien zal zijn en de eerste met aanstaand koning Willem-Alexander.

  De zegel van Willem-Alexander is niet de vervanging van de bekende Beatrixzegel. Pas later zal daarvan een (definitief) ontwerp bekend worden gemaakt.

  8 februari 2013 - 11:05