×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Speciale munt voor Guillaume en Stéphanie

  Speciale munt voor Guillaume en Stéphanie

  De centrale bank van Luxemburg heeft erfgroothertog Guillaume en zijn vrouw Stéphanie een bijzonder cadeau gegeven. Namelijk een 2-euromuntstuk met hun afbeelding daarop als herinnering aan hun bruiloft op 20 oktober 2012. Zo is te zien en te lezen in de Luxemburgse krant Wort.

  Dinsdagochtend werd de munt officieel aangeboden aan het echtpaar. Op de munt zijn naast het stel ook de vader van Guillaume afgebeeld, groothertog Henri.

  De speciale munt, die in Nederland is gemaakt, is vanaf woensdag te koop.

  13 februari 2013 - 10:22