×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Speciale munt voor Guillaume en Stéphanie

  Speciale munt voor Guillaume en Stéphanie

  De centrale bank van Luxemburg heeft erfgroothertog Guillaume en zijn vrouw Stéphanie een bijzonder cadeau gegeven. Namelijk een 2-euromuntstuk met hun afbeelding daarop als herinnering aan hun bruiloft op 20 oktober 2012. Zo is te zien en te lezen in de Luxemburgse krant Wort.

  Dinsdagochtend werd de munt officieel aangeboden aan het echtpaar. Op de munt zijn naast het stel ook de vader van Guillaume afgebeeld, groothertog Henri.

  De speciale munt, die in Nederland is gemaakt, is vanaf woensdag te koop.

  13 februari 2013 - 10:22