×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse koningin vliegt voor een schijntje

  Moet Sofia bezuinigen?

  Moet de Spaanse koningin Sofia op de kleintjes letten? Voor een bedrag van 15 euro is zij het afgelopen weekend namelijk met luchtvaartmaatschappij Ryanair van het Spaanse Santander naar de Engelse hoofdstad Londen gevlogen. Sofia bracht in Londen een bezoek aan haar broer Constantijn, de ex-koning van Griekenland. De 68-jarige Constantijn onderging zaterdag een operatie aan zijn hart in een Londens ziekenhuis. De operatie is volgens de artsen goed geslaagd.


  Het Spaanse hof benadrukt overigens dat de keuze voor Ryanair niets te maken had met de lage prijs van de vlucht. Volgens de woordvoerder bood de goedkope luchtvaartmaatschappij de beste optie voor deze reis. Sofia wilde vertrekken uit Santander, waar zij zaterdag samen met haar man koning Juan Carlos een militaire parade bijwoonde. Ryanair vliegt als enige rechtstreeks vanuit deze Spaanse stad naar Londen. 

  Voor Ryanair was de koninklijke reizigster geen reden om iets te veranderen aan de service: ‘Al onze passagiers worden bij ons behandeld als koningen en koninginnen.’

  3 juni 2009 - 10:05