×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse koning ontbreekt bij paasmis

  Juan Carlos herstelt van herniaoperatie

  Spaanse koning ontbreekt bij paasmis

  Leden van het Spaanse koningshuis hebben dit weekeinde de paasmis bijgewoond in de kathedraal Santa Maria in Palma de Mallorca. Koningin Sofia gaf acte de présence, evenals prins Felipe en zijn vrouw prinses Letizia en hun kinderen, de prinsesjes Leonor en Sofia. Ook prinses Elena woonde de mis bij. Koning Juan Carlos van Spanje reisde dit paasweekeinde niet mee naar de Balearen. Hij herstelt nog steeds van de herniaoperatie die hij een maand geleden onderging. De koninklijke familie werd buiten welkom geheten door onder anderen de bisschop. Net zoals andere jaren waren alle ogen gericht op de prinsesjes Leonor en Sofia.

  1 april 2013 - 17:07