×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse koning moet maanden herstellen

  Juan Carlos met succes geopereerd aan hernia

  Spaanse koning moet maanden herstellen

  De Spaanse koning Juan Carlos is zondag met succes geopereerd aan een hernia. De ingreep duurde 3 uur. Het herstel van de 75-jarige koning kan 2 tot 6 maanden in beslag nemen, verwachten zijn artsen.

  Voor de vorst was het alweer de zevende operatie in minder dan 3 jaar tijd. In november kreeg hij een kunstheup. Bij aankomst in de privékliniek in Madrid grapte Juan Carlos dan ook: ”ik ben weer terug”.

  De Spaanse koning beleeft niet alleen in medisch opzicht zware tijden. De waardering in Spanje voor hem en de monarchie is flink afgenomen door een reeks schandalen. Juan Carlos’ schoonzoon Iñaki Urdangarín kwam in opspraak door corruptie en de koning zelf verspeelde krediet door op een luxe olifantenjacht te gaan terwijl zijn volk zucht onder de economische crisis. Bij die trip brak hij ook nog eens zijn heup.

  4 maart 2013 - 07:30