×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse koning is vrouwenverslinder’

  Juan Carlos opnieuw onder vuur door sensatieboek

  Volgens het boek slapen Juan Carlos en Sofía, het Spaanse koningspaar, al 35 jaar niet meer samen. Koningin Sofía is volgens Eyre dan ook ‘de eenzaamste vrouw in Spanje’. Ze is een vrouw ‘die verraden en gekwetst is in een huwelijk dat een tragedie is. Zelfs de vrienden van de koning mogen haar niet’, vertelt de auteur. Bovendien zou ze haar man al meerdere malen betrapt hebben met andere vrouwen.

  Het boek ‘The Solitude of The Queen’ wordt niet door iedereen in Spanje geapprecieerd: de publicatie kostte Pilar Eyre haar baan bij het televisiestation Telecinco. Nieuw is het verhaal ook niet, reeds in de beginjaren ’90 van de vorige eeuw was de Spaanse koning-casanova veelvuldig in het nieuws.

  25 januari 2012 - 15:04