×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ‘Snel huwelijk prins Carl Philip van Zweden’

  Op zoek naar trouwlocaties

  ‘Snel huwelijk prins Carl Philip van Zweden’

  Zweden zou zich opnieuw opmaken voor een koninklijk huwelijk. De populaire Prins Carl Philip zou naarstig op zoek zijn naar trouwlocaties.

  De prins is sinds vier jaar samen met zijn 28-jarige vriendin Sofia Hellqvist. Hij zou volgens weekblad Svensk Damtidning al meerdere kerken hebben bezichtigd. De meest recente was op het eiland Öland in de Oostzee waar de Zweedse koninklijke familie een zomerhuis heeft. Een lokaal gemeenteraadslid ziet het trouwfeestje wel zitten. “Het zou geweldig zijn voor de handel als prins Carl Philip en Sofia hier gaan trouwen. We hebben ook genoeg hotels voor alle gasten.”

  Zweden heeft nog maar net het huwelijk van prinses Madeleine en de schatrijke Amerikaans-Britse zakenman Chris O’Neill achter de rug. Veel aandacht was toen ook al voor Sofia en Carl Philip De twee wonen al enkele jaren samen en verschijnen op alle belangrijke koninklijke feesten in elkaars gezelschap.

  15 augustus 2013 - 20:47