×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Secretariaat Prins van Wales:

  Charles en Camilla komen naar Amsterdam

  Secretariaat Prins van Wales:

  Prins Charles komt op herhaling. De Britse troonopvolger is volgende week bij de plechtigheden rond het aftreden van koningin Beatrix en de inhuldiging van koning Willem-Alexander. Charles was in 1980 al bij de inhuldiging van koningin Beatrix. De Britse krant Daily Express meldt dinsdag dat Clarence House, het secretariaat van de prins, heeft bevestigd dat Charles en echtgenote Camilla naar Amsterdam komen. Volgens het blad zal Charles (64) met gemengde gevoelens toekijken bij zijn tweede inhuldigingsceremonie. Dit omdat hij in eigen land al langer op de troon wacht dan welke troonopvolger uit de Britse geschiedenis dan ook. Aftreden komt niet voor in het woordenboek en de gedachten van zijn inmiddels 87-jarige moeder koningin Elizabeth. Een volledige gastenlijst voor de inhuldiging is nog niet beschikbaar, liet prins Willem-Alexander dinsdag weten. Nog niet alle bijzondere genodigden hebben hun komst ook bevestigd.

  24 april 2013 - 10:00