×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schoonzoon Spaanse koning voor de rechter

  Hertog van Palma de Mallorca verdacht van miljoenenfraude

  De schoonzoon van de Spaanse koning Juan Carlos, Iñaki Urdangarin, is donderdag door een onderzoeksrechter in Palma de Mallorca in staat van beschuldiging gesteld wegens fraude. Urdangarin is Hertog van Palma de Mallorca en getrouwd met de jongste dochter van Juan Carlos, infanta Cristina. De man zou als directeur van een stichting miljoenen euro’s hebben verduisterd. Iñaki en zijn vrouw Cristina zijn goede vrienden van prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Aan het Nederlandse Hof hebben de beschuldigingen aan het adres van Iñaki dan ook voor een grote schok gezorgd. De zakenman leidde na een succesvolle carrière als prof-handballer Instituut Nóos, vanaf de oprichting in 2004 tot 2007. Deze organisatie had geen winstoogmerk, maar zou zijn gebruikt om belastinggeld door te sluizen naar buitenlandse rekeningen. In de afgelopen weken werden al vele details over het bedrog duidelijk maar werd Urdangarin niet in staat van beschuldiging gesteld. Daar is nu verandering in gekomen. De schoonzoon van de koning moet 6 februari voor de rechter verschijnen. Bij een veroordeling zal hij zijn titel waarschijnlijk kwijtraken en velen vrezen dat dan ook zijn huwelijk met Cristina voorbij zal zijn.

  29 december 2011 - 11:11