×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schoonmoeder erfgroothertog Guillaume overleden

  Twee maanden voor huwelijk overlijdt moeder Stéphanie

  Het Luxemburgse Hof van de Groothertog heeft maandagochtend met droefheid het nieuws naar buiten gebracht dat Alix, gravin de Lannoy, is overleden. Zij was de aanstaande schoonmoeder van erfgroothertog Guillaume. Op 19 en 20 oktober aanstaande trouwt Stéphanie, jongste dochter van Alix, met Guillaume. Dit zal door de noodlottige beroerte die Alix kreeg minder feestelijk zijn voor het paar. Of en hoe de invulling van de huwelijksinzegening wordt aangepast, is nog niet bekend.

  Foto: Gravin Alix op de foto rechts in lavendelkleurig deux-pièces. De foto is genomen op 27 april 2012, toen de pers werd uitgenodigd om kennis te maken met het aanstaande paar.

  27 augustus 2012 - 10:26