×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schaatst Willem-Alexander wederom Elfstedentocht?

  Hofauto van kroonprins in Leeuwarden gespot

  De hofauto waar prins Willem-Alexander het vaakst in wordt vervoerd, de verlengde Volvo S80 met kenteken AA-86, werd vanmiddag in Leeuwarden gezien. Wellicht is de prins op pad voor een werkbezoek voor het Oranje Fonds of ter voorbereiding op het koningschap. Gezien de ‘elfstedenkoorts’ die in het land heerst wordt er driftig gespeculeerd over een inschrijving voor de ‘tocht der tochten’ door de prins. De auto werd door twitteraar @RMiddendorp gesignaleerd op ’t Vliet, de route naar het Wetterskip Fryslân, waar de Vereniging Friesche Elfsteden zich bevindt. De prins deed in 1986 ook al mee met de Elfstedentocht onder de naam W.A. van Buren.

  7 februari 2012 - 15:45