×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schaatst Willem-Alexander wederom Elfstedentocht?

  Hofauto van kroonprins in Leeuwarden gespot

  De hofauto waar prins Willem-Alexander het vaakst in wordt vervoerd, de verlengde Volvo S80 met kenteken AA-86, werd vanmiddag in Leeuwarden gezien. Wellicht is de prins op pad voor een werkbezoek voor het Oranje Fonds of ter voorbereiding op het koningschap. Gezien de ‘elfstedenkoorts’ die in het land heerst wordt er driftig gespeculeerd over een inschrijving voor de ‘tocht der tochten’ door de prins. De auto werd door twitteraar @RMiddendorp gesignaleerd op ’t Vliet, de route naar het Wetterskip Fryslân, waar de Vereniging Friesche Elfsteden zich bevindt. De prins deed in 1986 ook al mee met de Elfstedentocht onder de naam W.A. van Buren.

  7 februari 2012 - 15:45