×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • SBS6 en IDTV gaan door met kijkersbedrog

  Dat Mario-Max geen prins is, maakt niets uit

  De soap rondom Mario Max Schaumburg Lippe, deelnemer aan het SBS6-programma Prins zoekt vrouw', begint bizarre vormen aan te nemen. IDTV en SBS6 hebben inmiddels erkend dat hij geen echte prins is maar dat maakt volgens de tv-producent en de tv-zender voor het programma niets uit. 'Mario Max mag dan volgens zijn bloedlijn geen echte prins zijn maar is geadopteerd door iemand met een adellijke achtergrond en daarmee voor ons een ‘bruikbare’ kandidaat voor het programma.De opzet van dit programma is dat iemand die in zijn eigen land geen vrouw kan vinden door zijn achtergrond en bekendheid, in een ander land op zoek gaat naar de liefde,' aldus woordvoerder Susanne van der Klugt van IDTV. SBS6 weigert echter om aan het begin van het programma de kijkers hierover een mededeling te doen en wil ook de leugens die Mario Max in het programma vertelt, niet rectificeren of uit het programma knippen, zo laat SBS-woordvoerder Brian Gerrits weten. Names IDTV zegt Van der Klugt: 'Zijn uitspraken over bijvoorbeeld dat hij eigenlijk familie is van het Nederlandse koningshuis, zijn door hemzelf gedaan en niet door ons.'


  De soap rondom Mario Max Schaumburg Lippe, deelnemer aan het SBS6-programma Prins zoekt vrouw’, begint bizarre vormen aan te nemen. IDTV en SBS6 hebben inmiddels erkend dat hij geen echte prins is maar dat maakt volgens de tv-producent en de tv-zender voor het programma niets uit. ‘Mario Max mag dan volgens zijn bloedlijn geen echte prins zijn maar is geadopteerd door iemand met een adellijke achtergrond en daarmee voor ons een ‘bruikbare’ kandidaat voor het programma.
  De opzet van dit programma is dat iemand die in zijn eigen land geen vrouw kan vinden door zijn achtergrond en bekendheid, in een ander land op zoek gaat naar de liefde,’ aldus woordvoerder Susanne van der Klugt van IDTV. SBS6 weigert echter om aan het begin van het programma de kijkers hierover een mededeling te doen en wil ook de leugens die Mario Max in het programma vertelt, niet rectificeren of uit het programma knippen, zo laat SBS-woordvoerder Brian Gerrits weten. Names IDTV zegt Van der Klugt: ‘Zijn uitspraken over bijvoorbeeld dat hij eigenlijk familie is van het Nederlandse koningshuis, zijn door hemzelf gedaan en niet door ons.’

  Royalty heeft geprobeerd een reactie te krijgen van Eric van Stade en Tina Nijkamp, de programma-directie van SBS6, maar dat wordt geweigerd door woordvoerder Brian Gerrits. Dat zijn zender imago-schade oploopt door het uitzenden van de leugens van nepprins Mario Max lijkt hem ook niet te deren. ‘We gaan gewoon door met het programma,’ aldus Gerrits. Kijkers lijken zich overigens wel iets aan te trekken van het feit dat SBS6 gewoon doorgaat met het uitzenden van de leugens van Mario Max. Het programma, dat aanvankelijk zeer goed scoorde, verliest steeds meer kijkers.

  8 december 2010 - 10:12