×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Saoedische prinses moet miljoenen terugbetalen

  Maha al-Sudairi kocht voor miljoenen, maar betaalde niets

  Saoedische prinses moet miljoenen terugbetalen

  Als het aan een Franse rechter ligt, raakt de Saoedische prinses Maha al-Sudairi luxegoederen ter waarde van ruim 12,6 miljoen euro kwijt. De spullen worden in beslag genomen om onbetaalde rekeningen in Parijs te vereffenen.De Saudische prinses leeft zich bij elk bezoek aan Parijs uit en koopt voor duizenden euro’s aan kunstwerken, juwelen en chocola. Ook huurt ze dure auto’s met chauffeurs om zich te laten rondrijden. Ze verbleef volgens Daily Mail vorig jaar zes maanden in een viersterrenhotel. Maar de 58-jarige prinses, die getrouwd is geweest met de Saoedische kroonprins Nayef bin Abdul Aziz Al Saud, betaalde de torenhoge rekeningen niet.

  De rechter heeft nu bepaald dat drie opslagruimtes van de prinses in Parijs geopend moeten worden, waarna de inhoud geveild wordt. Zo moeten haar schulden worden afbetaald.

  8 maart 2013 - 17:04