×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Saoedische prins wil hoogste wolkenkrabber

  Prins Alwaleed bouwt 's werelds hoogste gebouw

  Prins Alwaleed bin Talal van Saoedie-Arabië, neef van koning Abdullah, heeft plannen om in de havenstad Jeddah een wolkenkrabber van ten minste 1 kilometer te laten bouwen. Het zou dan het hoogste gebouw ter wereld overtreffen, de Burj Khalifa in Dubai, dat een hoogte heeft van 828 meter. De schatrijke prins heeft voor zijn plannen een contract ter waarde van zo’n 865 miljoen euro getekend met bouwconcern Bin Laden Group, dat door de vader van de moslimterrorist werd opgezet. Het is de bedoeling dat in het pand een hotel, luxe appartementen en kantoren worden gevestigd. De prins noemt de bouw van het immense gebouw ‘een financieel en economisch signaal dat niet kan worden genegeerd’. Zelf is de prins eigenaar van investeringsmaatschappij Kingdom Holding en heeft aandelen in onder andere de bank Citigroup, Disney en de Amerikaanse zender Fox News.

  Zie ook: Saoedische prins is rijkste moslim

  3 augustus 2011 - 10:31