×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Saoedische prins wil hoogste wolkenkrabber

  Prins Alwaleed bouwt 's werelds hoogste gebouw

  Prins Alwaleed bin Talal van Saoedie-Arabië, neef van koning Abdullah, heeft plannen om in de havenstad Jeddah een wolkenkrabber van ten minste 1 kilometer te laten bouwen. Het zou dan het hoogste gebouw ter wereld overtreffen, de Burj Khalifa in Dubai, dat een hoogte heeft van 828 meter. De schatrijke prins heeft voor zijn plannen een contract ter waarde van zo’n 865 miljoen euro getekend met bouwconcern Bin Laden Group, dat door de vader van de moslimterrorist werd opgezet. Het is de bedoeling dat in het pand een hotel, luxe appartementen en kantoren worden gevestigd. De prins noemt de bouw van het immense gebouw ‘een financieel en economisch signaal dat niet kan worden genegeerd’. Zelf is de prins eigenaar van investeringsmaatschappij Kingdom Holding en heeft aandelen in onder andere de bank Citigroup, Disney en de Amerikaanse zender Fox News.

  Zie ook: Saoedische prins is rijkste moslim

  3 augustus 2011 - 10:31