×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • RVD bevestigt: Oranjes naar huwelijk Luxemburg

  Koningin, Willem-Alexander en Máxima bij Guillaume's huwelijk

  Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima zullen aanwezig zijn bij het huwelijk van prins Guillaume. Dit bevestigde de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag aan Royalty. Op 20 oktober trouwt de Luxemburgse erfgroothertog met gravin Stéphanie de Lannoy in de kathedraal van Luxemburg.

  De Prins van Oranje neemt naar verluidt ook dochter Ariane mee naar het huwelijk, al kon de RVD daarover nog geen uitspraak doen. Ariane is een van de petekinderen van Guillaume. Prinses Amalia ging in 2010 mee naar Stockholm, waar het huwelijk van kroonprinses Victoria werd ingezegend. Als petekind van Victoria was ze een van de bruidsmeisjes.

  27 september 2012 - 18:19