×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Rutte voor het laatst naar koningin Beatrix

  Voor het laatst wekelijks onderonsje premier en koningin

  Rutte voor het laatst naar koningin Beatrix

  Premier Rutter kwam maandag voor het laatst naar Huis ten Bosch toe voor zijn wekelijkse gesprek met koningin Beatrix. Nu zij volgende week uit haar staatshoofdelijke ambt zal treden, betekent het voor Beatrix dat er na 33 jaar een einde is gekomen aan haar wekelijkse gesprek met de minister-president.

  Willem-Alexander zal doorgaan met het wekelijkse onderhoud tussen de koning en de premier dat normaal gesproken ’s maandags plaatsvindt. In het interview met NOS en RTL sprak hij uit niet zeker te zijn of dit het hele koningschap zou zal blijven. De toekomstige koning hecht waarde aan goed contact met de minister-president, maar dat kan ook elektronisch of telefonisch.

  23 april 2013 - 09:36