×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ruiten paleis Noordeinde ingegooid

  21-jarige man opgepakt, motief nog onbekend

  Na de aanslag op Koninginnedag 2009, het incident tijdens de rijtoer op Prinsjesdag van afgelopen september, is nu ook het Haagse werkpaleis van de koningin doelwit geworden. Afgelopen nacht werd Paleis Noordeinde bekogeld door een 21-jarige man uit Zeist. Hij gooide elf ruiten in van het werkpaleis van de koningin. Getuigen belden het alarmnummer toen zij de man met stenen naar paleis Noordeinde zagen gooien. Spoedig was de poltie ter plaatse, waarna de man op de vlucht sloeg. Kort daarna werd de man aangehouden en ingsloten.


  Over het motief van de man is nog niets bekend, de politie verhoort de man vandaag. De recherche stelt een onderzoek in.

  7 november 2010 - 17:49