×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • RTL Boulevard maakt danklied voor Beatrix

  Opbrengst lied BN'ers voor Prinses Beatrix Fonds

  RTL Boulevard maakt danklied voor Beatrix

  Na Johan Vlemmix gaat nu ook RTL Boulevard een bedanklied voor koningin Beatrix opnemen. Dat vertelde presentator Albert Verlinde dinsdag in het programma.Eric van Tijn gaat het lied schrijven en het is de bedoeling dat er veel bekende Nederlandse zangers in gaan meezingen. René Froger, Willeke Alberti en Xander de Buisonjé hebben hun medewerking al toegezegd. Verlinde riep andere BN’ers met zangtalent op om zich ook aan te melden. Gedurende de uitzending kwamen daar al reacties op, van onder meer Josje van K3.

  Volgens Verlinde heeft de koningin laten weten dat ze het een leuk idee vindt. De vorstin heeft de programmamakers laten kiezen aan welk goed doel ze de opbrengsten willen schenken. Dat is het Prinses Beatrix Fonds geworden, waar de koningin beschermvrouwe van is.

  6 maart 2013 - 07:30