×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • RTL Boulevard bedankt Beatrix met lied

  Koningin van alle mensen" nu te downloaden

  RTL Boulevard bedankt Beatrix met lied

  Het Bedanklied voor Beatrix, een initiatief van RTL Boulevard, is vanaf vandaag te downloaden. Albert Verlinde was vanmorgen bij Mattie en Wietze van Q-music om het lied te promoten. Winston Gerschtanowitz deed dit bij Edwin Evers op Radio 538. De opbrengst van alle downloads gaat naar het Prinses Beatrix Spierfonds. Voor het Beatrix Bedanklied hebben 18 BN’ers meegedaan: Frans Bauer, René Froger, Danny de Munk, Josje Huisman, Najib Amhali, Pia Douwes, Wolter Kroes, Lieke van Lexmond, Sandra Reemer, Tim Douwsma, Willeke Alberti, Danny Froger, Jeroen van der Boom, Ralf Mackenbach en gastheren Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz. Het lied met de melodie van het passende 15 miljoen mensen is geproduceerd door Eric van Tijn en Jochem Fluitsma. Het lied, dat Koningin Van Alle Mensen heet is ondermeer bij iTunes te downloaden.

  16 april 2013 - 09:23