×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royalty-hoofdredacteur in Spoorwegmuseum

  Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden zal dinsdag 17 augustus een lezing geven in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Hier is momenteel de tentoonstelling 'Royal Class - Vorstelijk Reizen' te zien, een unieke tentoonstelling met koninklijke treinen uit heel Europa.


  Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden zal dinsdag 17 augustus een lezing geven in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Hier is momenteel de tentoonstelling ‘Royal Class – Vorstelijk Reizen’ te zien, een unieke tentoonstelling met koninklijke treinen uit heel Europa.

  De lezing van Marc is op 17 augustus om 14.00 uur in Het Spoorwegmuseum. Kaarten zijn te koop aan de kassa en online op www.spoorwegmuseum.nl en kosten €5,00.

  13 augustus 2010 - 12:29