×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royals ontvangen pre-uitnodiging per fax

  Geen telegram namens Queen Elizabeth, maar gewoon een fax. Hoewel de uitnodigingen nog geschreven moeten worden, heeft Buckingham Palace al wel een fax verstuurd naar alle royals met het verzoek om 29 april vrij te houden in de agenda's. Protocol schrijft voor dat zij eerder op de hoogte moeten worden gesteld dan buitenlandse regeringsleiders en niet-adellijke gasten. De 1800 handgeschreven uitnodigingen, voorzien van goudreliëf, worden volgende maand verzonden. 


  Sommige gasten hebben al aangegeven aanwezig te zijn in Westminster Abbey. Zo ook de Griekse koning Constantijn, die samen met koningin Anne-Marie en oudste zoon Pavlos heeft aangegeven op de feestelijke dag present te zullen zijn.

  26 januari 2011 - 11:29