×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royale opbrengst voor Beatrice’s hoed

  Bizarre hoofdversiering brengt 92.500 euro op

  Als er iemand tijdens het huwelijk van William en Kate veel aandacht heeft gekregen, dan was het prinses Beatrice wel. Haar hoofdversiering, een ontwerp van Philip Treacy, was het onderwerp van de dag. 'Ik ben verbaasd door de hoeveelheid aandacht die de hoed heeft gekregen,' zei Beatrice. Een heuse facebookpagina verscheen, waarop vooral de verontwaardiging werd uitgesproken. Is het een toiletbril? Een paasei? Misschien toch een deurklopper? Het heeft Beatrice in elk geval doen besluiten om het op eBay te zetten. Met succes. Een veertigtal bieders lieten het hoofddeksel in waarde stijgen, tot de gelukkige winnaar er zo'n 92.500 euro voor neer mocht tellen. De opbrengst gaat naar Unicef en Children in Crisis, zo besloot de tweeëntwintigjarige prinses.  'Het is een prachtige kans om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor twee fantastische doelen,' meldde ze.


  23 mei 2011 - 10:39