×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royale omzetstijging Britse paleizen

  Huwelijk William zorgt voor boost omzet

  Het huwelijk van prins William met Kate Middleton in april van dit jaar heeft nu al voor een immense omzetstijging gezorgd, door hoge bezoekersaantallen bij Buckingham Palace en een recordverkoop aan officiële souvenirs. The Royal Collection zag haar inkomen stijgen van 7,3 miljoen pond naar 41,7 miljoen pond, aldus Daily Express. De bezoekerscijfers – van alle opengestelde koninklijke verblijven tezamen – zijn met 4 procent gestegen tot 2,1 miljoen. Vooral de souvenirs rondom het koninklijk huwelijk bleken erg gewild. Ondanks de hoge prijzen, werden de memorabilia als warme broodjes verkocht en is de verkoop in de giftshops met bijna 18 procent gestegen.

  28 juli 2011 - 11:28