×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royal Wedding: William en Kate hakken knopen door

  Clarence House maakt meer bekend over huwelijk

  Prins William en Kate Middleton hebben via Clarence House een en ander naar buiten gebracht over hun aanstaande bruiloft. Hun huwelijk in Westminster Abbey zal op 29 april om 11 uur 's ochtends beginnen, nadat Kate per auto naar de kerk is gebracht. De aartsbisschop van Canterbury zal het stel trouwen en ook de bisschop van Londen zal spreken tijdens de dienst. Ze krijgen hulp van de deken van Westminster, want hij zal de dienst begeleiden. Na afloop gaat het koppel per koets door de stad, op weg naar Buckingham Palace. Daarmee eindigt het publieke gebeuren. Achter gesloten deuren van Buckingham Palace gaat het feest verder. Want daar zal de koningin voor familie en vrienden een receptie organiseren. Prins Charles zal daarna een 'private dinner' houden, om vervolgens op Buckingham Palace de avond met een bal af te sluiten voor naaste vrienden en familie.


  5 januari 2011 - 12:53