×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Rondgeleid door kroonprins Frederik

  Deense kroonprins toont hypermodern paleis

  Kroonprins Frederik liet onlangs een cameraploeg van CNN toe in zijn verblijf in Kopenhagen. Paleis Amalienborg is het huis van de Deense kroonprins, kroonprinses Mary en hun vier kinderen. Het is jarenlang gerenoveerd om te kunnen voldoen aan hedendaagse maatstaven, aangepast met led-verlichting, een ingenieus klimaatsysteem en met moderne kunst op de muren. Zo modern, dat de Deense geschiedenis van de toekomst al op de wanden is verwerkt in een muurschildering over de oorlog in Afghanistan.

  18 juli 2011 - 13:50