×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Romance Diana verfilmd

  Diana's relatie met hartchirurg op witte doek

  Caught in Flight gaat over een controversiële affaire tussen lady Diana en de Pakistaanse hartchirurg dr. Hasnat Kahn en wordt omschreven als een liefdesgeschiedenis tussen een prinses opgesloten in een toren en een burger. Caught in Flight gaat in maart in productie. De Amerikaanse actrice Jessica Chastain heeft getekend voor de hoofdrol in de biografische film en wordt geregisseerd door Der Untergang-regisseur Oliver Hirschbiegel, schrijft de Amerikaanse nieuwssite Indiewire.

  Diana ontmoette de hartchirurg in 1995 in een ziekenhuis in Londen, waar ze een vriend met hartproblemen bezocht. De twee hadden twee jaar lang een affaire. Volgens geruchten was de affaire zo serieus dat Diana, die in 1992 haar scheiding van de Britse kroonpins Charles aankondigde, overwoog moslim te worden.
  Kahn, die ze de bijnaam Mr. Wonderful had gegeven, sprak voor het eerst over de affaire in een interview in 2008. Hoe de affaire is geëindigd wilde hij niet vertellen, maar kort daarop overleed Diana bij een auto-ongeluk in Parijs. In de film zet de chirurg een punt achter de relatie en stalkt de prinses haar oude vlam.

  7 november 2011 - 12:55