×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Robeco ontwerpt munt voor koning Willem-Alexander

  Drie Oranjes in opvallende reclame

   Beleggingsconsortium Robeco komt met een opvallende nieuwe advertentiecampagne. Het bedrijf gebruikt daarvoor maar liefst drie Oranjes: Wilhelmina, Beatrix en Willem-Alexander. Voor de laatste werd zelfs een speciale nieuwe Euro-munt ontworpen. Officieel is het verboden om de Oranjes te gebruiken voor reclamecampagnes maar wellicht komt Robeco er dit keer mee weg omdat munten niet onder die regels vallen. Overigens heeft het bedrijf het over Willem-Alexander Koning der Nederlanden, terwijl algemeen wordt aangenomen dat de kroonprins straks als Willem IV zal gaan regeren. De naam Alexander wordt dan alleen nog door familie en vrienden gebruikt.

  17 december 2009 - 11:18