×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Rania bezoekt jongerenproject

  Koningin van Jordanië trots op deelnemers

  Koningin Rania van Jordanië ontmoette 32 jongeren die vorige maand hebben deelgenomen aan het Youth Leadership Programme. De jongeren spraken met haar over hun ervaringen tijdens de cursus. Rania was trots en prees de positieve houding van de deelnemers, die tijdens het programma werden geconfronteerd met diverse uitdagingen, die uiteindelijk helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en capaciteiten op het gebied van leiderschap.

  Sinds 2009 komen in de cursus jaarlijks jongeren van diverse openbare en particuliere universiteiten samen voor een vijfdaagse curus. Dit jaar namen 32 jongeren deel aan de training, waarbij onderdelen aan bod komen als team building, communicatieve vaardigheden, het stellen van doelen, et cetera. Na de cursus gaan de deelnemers zich onder andere bezig houden met projecten voor kinderen voor het Queen Rania Family and Child Centre.

  28 februari 2012 - 21:49