×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Radiostation van prins Bernhard is failliet

  Na beslaglegging nu faillisement aangevraagd door zender zelf

  Radiostation van prins Bernhard is failliet

  Het radiostation Wild FM, waar prins Bernhard mede-aanhouder van is, is failliet. Volgens De Telegraaf heeft de muziekzender het faillissement zelf aangevraagd. De rechtbank in Amsterdam heeft het faillissement dinsdag tegenover de krant bevestigd. “We hadden geen uitzicht op financieel betere tijden. Daarnaast lopen er nog meer procedures tegen ons”, zegt de directeur van Wild FM tegen De Telegraaf.

  Broadcast Partners voerde eind maart een rechtszaak tegen Wild FM nadat het radiostation met een omstreden constructie onder het contract met de zenderexploitant probeerde uit te komen. De rechter heeft Wild FM teruggefloten. Eerder had Broadcast Partners al voor 60.000 euro beslag laten leggen bij het radiostation.

  Wild FM is eigendom van Vondel Capital, het investeringsbedrijf van de zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven.

  21 mei 2013 - 16:08