×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen weet niet waar ze mee bezig is

  Elizabeth herinnert zich zangeres na zeven keer nóg niet

  Ooit was ze het schoolvoorbeeld voor de perfecte schoondochter, compleet met een gouden keeltje. Maar door de uitspraken die de 24-jarige zangeres in het magazine Esquire doet, riskeert ze wellicht op de zwarte lijst van Buckingham Palace te worden gezet. Eén ding is zeker, in het paleis weet men dan wel wie Charlotte Church is.


  ‘Ik heb haar zo’n zeven keer ontmoet, maar ze weet nooit wie ik ben,’ reageert Charlotte Church. ‘Als je dichtbij haar bent, wordt duidelijk dat ze een oude vrouw is die geen idee heeft wat er gebeurt.’ De zangeres die beroemd werd door haar debuutalbum ‘Voice of an Angel’ staat delaatste tijd steeds minder bekend als een engel. Church: ‘Ik heb met haar te doen.’ Wellicht dat Church het pas na de achtste keer door zal hebben, want het is gebruikelijk dat iedereen, elke keer weer, wordt voorgesteld aan de koningin. Maar of die achtste keer er nog zal komen?

  5 januari 2011 - 10:45