×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth’s bruidstaart onder de hamer

  Taart uit 1947 aangeboden bij veilinghuis

  Queen Elizabeth’s bruidstaart onder de hamer

  Fans van het Britse koninklijke huis komen aan hun trekken bij veilinghuis PFC Auctions. Op de website kunnen ze bieden op een 65 jaar oud stukje bruidstaart. De taart werd geserveerd tijdens de bruiloft van koningin Elizabeth en prins Philip. Het stukje fruittaart uit 1947 wordt verstuurd in de originele verpakking. Op een begeleidend briefje staat: ‘Met de hartelijke groeten van prinses Elizabeth en de hertog van Edinburgh’. Prins Philip sneed de taart destijds, voor het oog van 2.000 gasten, aan met een zwaard tijdens de receptie op Buckingham Palace, schrijft Female First.

  Behalve de taart wordt volgens Female First ook een brief van een jonge Lady Diana geveild. Daarin bedankt ze twee jonge meisjes voor hun felicitaties aan haar en prins Charles nadat het stel in 1981 hun verloving bekendmaakte.

  Het hoogste bod voor de taart was vrijdagochtend 560 pond. Bieden kan nog tot donderdagavond.

  1 maart 2013 - 10:56