×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth’s bruidstaart onder de hamer

  Taart uit 1947 aangeboden bij veilinghuis

  Queen Elizabeth’s bruidstaart onder de hamer

  Fans van het Britse koninklijke huis komen aan hun trekken bij veilinghuis PFC Auctions. Op de website kunnen ze bieden op een 65 jaar oud stukje bruidstaart. De taart werd geserveerd tijdens de bruiloft van koningin Elizabeth en prins Philip. Het stukje fruittaart uit 1947 wordt verstuurd in de originele verpakking. Op een begeleidend briefje staat: ‘Met de hartelijke groeten van prinses Elizabeth en de hertog van Edinburgh’. Prins Philip sneed de taart destijds, voor het oog van 2.000 gasten, aan met een zwaard tijdens de receptie op Buckingham Palace, schrijft Female First.

  Behalve de taart wordt volgens Female First ook een brief van een jonge Lady Diana geveild. Daarin bedankt ze twee jonge meisjes voor hun felicitaties aan haar en prins Charles nadat het stel in 1981 hun verloving bekendmaakte.

  Het hoogste bod voor de taart was vrijdagochtend 560 pond. Bieden kan nog tot donderdagavond.

  1 maart 2013 - 10:56