Placeholder

Puppy’s op komst in kroonprinselijk gezin Noorwegen

Trots twittert kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen een röntgenfoto van haar hond. 'Meer dan negen puppy's onderweg', schrijft ze daarbij. 'Niet veel tijd om rustig aan te doen deze week'. Zelfs op de website van het Noorse hof is ruimte ingeruimd voor Milly, de hond van het kroonprinselijk gezin. 'De koninklijke familie is verheugd te kunnen melden dat de familiehond, Milly Kakao, in verwachting is. De pups worden verwacht op 14 juni en de hele familie is er enthousiast over.' Milly doet het goed en slaapt veel. Ze was erg knuffelig tijdens de zwangerschap. Vader is volgens de website 'een buitengewoon knappe en elegante gentleman die luistert naar de naam Snorri.'Milly Kakao kwam in de zomer van 2009 in het gezin van Haakon en Mette-Marit toen ze vier maanden oud was. Ze is een labradoodle - een kruising tussen een labrador en een poedel. Ze staan, net als de twee losse rassen, bekend als goede familiehonden, ze houden van mensen en zijn speels.

Trots twittert kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen een röntgenfoto van haar hond. ‘Meer dan negen puppy’s onderweg’, schrijft ze daarbij. ‘Niet veel tijd om rustig aan te doen deze week’. Zelfs op de website van het Noorse hof is ruimte ingeruimd voor Milly, de hond van het kroonprinselijk gezin. ‘De koninklijke familie is verheugd te kunnen melden dat de familiehond, Milly Kakao, in verwachting is. De pups worden verwacht op 14 juni en de hele familie is er enthousiast over.Milly doet het goed en slaapt veel. Ze was erg knuffelig tijdens de zwangerschap. Vader is volgens de website ‘een buitengewoon knappe en elegante gentleman die luistert naar de naam Snorri.’

Milly Kakao kwam in de zomer van 2009 in het gezin van Haakon en Mette-Marit toen ze vier maanden oud was. Ze is een labradoodle een kruising tussen een labrador en een poedel. Ze staan, net als de twee losse rassen, bekend als goede familiehonden, ze houden van mensen en zijn speels.

I