×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Puppy’s op komst in kroonprinselijk gezin Noorwegen

  Mette-Marit twittert de röntgenfoto

  Puppy’s op komst in kroonprinselijk gezin Noorwegen

  Trots twittert kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen een röntgenfoto van haar hond. 'Meer dan negen puppy's onderweg', schrijft ze daarbij. 'Niet veel tijd om rustig aan te doen deze week'. Zelfs op de website van het Noorse hof is ruimte ingeruimd voor Milly, de hond van het kroonprinselijk gezin. 'De koninklijke familie is verheugd te kunnen melden dat de familiehond, Milly Kakao, in verwachting is. De pups worden verwacht op 14 juni en de hele familie is er enthousiast over.' Milly doet het goed en slaapt veel. Ze was erg knuffelig tijdens de zwangerschap. Vader is volgens de website 'een buitengewoon knappe en elegante gentleman die luistert naar de naam Snorri.'Milly Kakao kwam in de zomer van 2009 in het gezin van Haakon en Mette-Marit toen ze vier maanden oud was. Ze is een labradoodle - een kruising tussen een labrador en een poedel. Ze staan, net als de twee losse rassen, bekend als goede familiehonden, ze houden van mensen en zijn speels.


  Trots twittert kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen een röntgenfoto van haar hond. ‘Meer dan negen puppy’s onderweg’, schrijft ze daarbij. ‘Niet veel tijd om rustig aan te doen deze week’. Zelfs op de website van het Noorse hof is ruimte ingeruimd voor Milly, de hond van het kroonprinselijk gezin. ‘De koninklijke familie is verheugd te kunnen melden dat de familiehond, Milly Kakao, in verwachting is. De pups worden verwacht op 14 juni en de hele familie is er enthousiast over.Milly doet het goed en slaapt veel. Ze was erg knuffelig tijdens de zwangerschap. Vader is volgens de website ‘een buitengewoon knappe en elegante gentleman die luistert naar de naam Snorri.’

  Milly Kakao kwam in de zomer van 2009 in het gezin van Haakon en Mette-Marit toen ze vier maanden oud was. Ze is een labradoodle een kruising tussen een labrador en een poedel. Ze staan, net als de twee losse rassen, bekend als goede familiehonden, ze houden van mensen en zijn speels.

  I

  11 juni 2013 - 11:19