×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Publieke omroep pakt uit voor afscheid Beatrix

  NOS doet verslag van Beatrix met Hart en Ziel

  Publieke omroep pakt uit voor afscheid Beatrix

  De publieke omroepen pakken het officiële afscheid van prinses Beatrix in september groots aan. Ivo Niehe komt op vrijdag 13 september met een speciale tv-show over de oud-koningin, weet Mediacourant.


  Op zaterdag 14 september pakt Nederland nog meer uit. De NOS komt dan met twee uitzendingen om 17.30 en 20.30 uur. Om 17.30 uur begint in Rotterdam op en rond de Maas bij de Erasmusbrug een zang-, dans- en waterspektakel waar de NOS verslag van doet onder de noemer Beatrix met hart en ziel.

  ’s Avonds is er in Ahoy een muziek- en dansprogramma voor genodigen. De commissarissen van de Koning hebben in elke provincie 100 mensen voorgedragen om hierbij aanwezig te zijn. Ook worden onder anderen mensen uitgenodigd die de afgelopen 33 jaar in contact zijn geweest met Beatrix tijdens haar ambtsperiode.

  30 juli 2013 - 16:10