×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Protest 30 april op Koningsplein’

  GroenLinks doet voorstel aan gemeente

  Protest 30 april op Koningsplein’

  Burgemeester Van der Laan van Amsterdam moet het Koningsplein aanwijzen als de plek waar op 30 april gedemonstreerd mag worden. Coalitiepartij GroenLinks wil dit vragen aan het gemeentebestuur. Ook in 2002 werd het Koningsplein symbolisch uitgeroepen tot het plein van de republiek. Toen stonden tientallen te protesteren tijdens het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Zij maakten protest tegen de vader van prinses Máxima, die overigens afwezig was.

  13 februari 2013 - 11:25