×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Protest 30 april op Koningsplein’

  GroenLinks doet voorstel aan gemeente

  Protest 30 april op Koningsplein’

  Burgemeester Van der Laan van Amsterdam moet het Koningsplein aanwijzen als de plek waar op 30 april gedemonstreerd mag worden. Coalitiepartij GroenLinks wil dit vragen aan het gemeentebestuur. Ook in 2002 werd het Koningsplein symbolisch uitgeroepen tot het plein van de republiek. Toen stonden tientallen te protesteren tijdens het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima. Zij maakten protest tegen de vader van prinses Máxima, die overigens afwezig was.

  13 februari 2013 - 11:25