×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinsesjes verwelkomen Sinterklaas

  Niet Roermond, maar Scheveningen

  Prinses Máxima was vandaag met de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane in Scheveningen om Sinterklaas welkom te heten in Nederland. Tegelijkertijd vond in Roermond de landelijke intocht van Sinterklaas plaats. Het gezin kiest er traditioneel voor om de intocht van de Sint in Scheveningen bij te wonen. Prins Willem-Alexander was dit jaar afwezig.

  © RVD

  17 november 2012 - 14:52