×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinsesjes verwelkomen de Sint

  Dik ingepakt tegen de kou en met een zwartepietenpetje op zwaaien Amalia, Alexia en Ariane naar Sinterklaas. Samen met de Pieten bezocht hij het afgelopen weekend Wassenaar, waar de prinsesjes, samen met vele andere kinderen stonden te wachten op zijn komst.


  Tijdens de intocht zaten de drie prinsesjes eerste rang, op de nek van hun ouders en een kindermeisje, waar ze alles uitstekend konden zien. Amalia had een mooie tekening gemaakt, die ze hoogstpersoonlijk aan de Sint overhandigde. Ook werd duidelijk dat Willem-Alexander en Máxima de afgelopen tijd flink met hun dochters hadden geoefend op het zingen van Sinterklaasliedjes. De Goedheiligman was zeer vereerd met het hoge bezoek en hij kwam het gezin uiteraard nog even de hand schudden.

  Foto’s RVD/Reni van Maren

  24 november 2008 - 11:20