×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinsesjes groot voetbalfan

  Jaarlijks fotomoment tuinen van de Eikenhorst

  De tuin van de villa van Willem-Alexander en Máxima was vanmorgen het decor voor de jaarlijkse ontmoeting met de pers voor het kroonprinselijk paar met hun kinderen.


  Prinses Amalia had voor deze gelegenheid haar vuvuzela meegenomen. Ze blies er lustig op los, daarnaast speelde ze samen met haar zusjes Alexia en Ariane een potje voetbal in de tuin van De Eikenhorst. Het WK voetbal is aan de orde van de dag in Huize Eikenhorst. ‘Ze volgen het op de voet’, aldus hun vader, Willem-Alexander.

  Na afloop van de fotosessie vertelde Willem-Alexander tijdens het gesprek met de journalisten dat hij samen met Máxima maandagavond in het vliegtuig stapt naar Kaapstad, om aldaar het Nederlands elftal aan te moedigen tijdens de halve finale van het WK-voetbal tegen Uruguay. De meisjes zullen niet mee gaan, ze zijn nog te jong.

  5 juli 2010 - 12:33