×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Victoria dineert met prins Willem-Alexander

  Koninklijk diner in Noordwijk voor vijftigjarige Zweedse KvK

  Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de Zweedse Kamer van Koophandel in Nederland, wordt 28 oktober in de Wintertuin van Hotels van Oranje in Noordwijk een galadiner gehouden. De Zweedse kroonprinses Victoria komt daarvoor naar Nederland, om samen met prins Willem-Alexander deel te nemen aan de festiviteiten. Na een receptie zal het koninklijk galadiner aanvangen. Naast prins Willem-Alexander en prinses Victoria, zijn Zweedse ambassadeurs aanwezig en tal van afgevaardigden van Zweedse bedrijven in Nederland, zoals IKEA, Volvo en Tetra Pak. Eerder die dag is ook prins Carlos, hertog van Bourbon Parma, al in touw voor de vijftigste verjaardag van de Kamer van Koophandel. Namens de stichting INSID zal hij in Noordwijk spreken op de innovatie- en duurzaamheidsconferentie, onderdeel van de feestelijke dag.

  19 oktober 2010 - 15:00