×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Stéphanie vraagt Hans Klok voor optreden in Monaco

  Illusionist naar Circusfestival

  Prinses Stéphanie vraagt Hans Klok voor optreden in Monaco

  Hans Klok gaat optreden voor de koninklijke familie in Monaco. In januari doet hij mee aan het Circusfestival van Monte Carlo, onthulde de illusionist bij RTL Boulevard. Hij werd persoonlijk gevraagd door prinses Stéphanie.

  Hans Klok heeft grootse plannen voor zijn koninklijke optreden. Zo wil hij prinses Stéphanie als assistente betrekken bij zijn act. Of dat doorgaat, weet hij nog niet. “Ik heb nog geen definitief ja, maar ik zou het fantastisch vinden.”

  Voordat Hans te zien is in Monaco, kunnen Nederlandse bezoekers genieten van zijn show. De illusionist staat vanaf 16 juli zes weken in Carré.

  23 mei 2013 - 10:25